Doedels

Even voorstellen:
Elena Beijer-Rojch (1978) is de vrouw achter Doedels.

Ik ben geboren en getogen in Soest. Ondernemen is mij met de paplepel ingebracht. Logisch als je vader en moeder een restaurant runden. Veel Soesters zullen een maaltijd genuttigd hebben bij mijn ouders Sebastiano en Ria in Restaurant Ortobene. De oudere Soesters herinneren ongetwijfeld een klein meisje die in de ijswagen van Sebastiano meereed. Dat was ik.

Omgaan met mensen, oplossen van problemen, een luisterend oor zijn en komen met een goed advies heb ik altijd een leuke manier van werken gevonden. Misschien ken je mij als medewerkster particulieren bij de SNS Bank in Soest waar ik jaren heb gewerkt. Mijn passie ligt in de mode. Verkoop in kleding vind ik een perfecte combinatie van dienstverlening en retail. Mode is, ook voor kinderen, maatwerk. Smaken verschillen en keuzes zijn individueel. Daarom is dit werk zo afwisselend en elke dag anders. Ervaring in de mode heb ik opgedaan bij onder meer Brouwers Mode in Soest-Zuid. Mijn officiƫle papieren als modespecialist heb ik al een tijd op zak.

Ik ben getrouwd met Raymond Beijer. Raymond heeft samen met zijn broer Jeffrey een stukadoorsbedrijf in Soest.

Samen zijn wij de ouders van Luca en Giulia. Onze kinderen zitten inmiddels op de middelbare school. Vroeger ging ik graag op pad om mooie kleren voor mijn kids te kopen. Raymond en mijn kinderen steunen mij met Doedels. Giulia wil in de toekomst graag bij ons komen werken. Ik ben voor!

Doedels, meer dan alleen een naam

Mijn oma van moederskant is Riek Groen-Wanzing, de vrouw van opa Bep Groen, (bekend als slager). Bij oma was het altijd de zoete inval. Zij was gek op haar kleinkinderen die zij Doedels noemde. Oma was bovendien een heel goede coupeuse. Zij maakte al haar kleren zelf. Toen ik een naam zocht voor mijn eigen onderneming heb ik, ook als eerbetoon aan mijn lieve oma, de naam Doedels gekozen. Zo leeft oma Riek, die zo gek was met kinderen en zo handig met kleren, voort in een zaak die kinderen in nieuwe kleren wil laten stralen.