Interview met Michelle Houkes

Naar aanleiding van de Week van de Stenen Winkel van 9 t/m 15 mei hebben wij een van onze klanten geïnterviewd. Michelle Houkes vertelt wie zij is, waarom zij graag bij Doedels shopt en welke lokale winkels zij nog meer aanraadt!

Naar aanleiding van de Week van de Stenen Winkel van 9 t/m 15 mei hebben wij een van onze klanten geïnterviewd.

Michelle Houkes vertelt wie zij is, waarom zij graag bij Doedels shopt en welke lokale winkels zij nog meer aanraadt!

Waar woon je?

Mijn gezin en ik wonen in hetzelfde dorp (Soest) als waar Doedels gevestigd is, op 5 minuutjes afstand van de winkel.

Hoe ziet je dagelijkse leven eruit? (werk, gezin)

Het gezin bestaat uit 4 personen. Een vader, moeder en 2 kinderen. Een meisje (Vajèn) van 2,5 jaar en een jongen (Dylan) van 7 maanden.

De vader heeft een eigen bedrijf in het verhuren van voornamelijk toilet -en douchecabines/wagens. Hier is hij dan vaak 6 dagen in de week druk mee. Ik, de moeder, werk 3 dagen in de week bij Stichting De Paardenkamp. Dit is een rusthuis voor oude paarden vanaf 20 jaar wat zich ook in Soest bevindt. De kinderen gaan daarom2 dagen in de week naar KDV De Boerderij, 1 dag naar opa en oma (mijn ouders) en de andere dagen ben ik, de moeder, thuis om er voor ze te zijn.

Hoe heb je Doedels leren kennen?

De eerste keer toen ik de winkel bezocht, was dat voor een kraamcadeautje voor een vriendin. Hierdoor zag ik dat er heel veel leuke dingen te vinden waren in de winkel Doedels. Toen ik dan ook zwanger werd van de eerste, Vajèn, was het dan ook een goede reden om het eerste pakje wat ik kocht, bij Doedels te kopen. En zo volgende er vele male meer keren en ligt de kast zeker met 2/3 gevuld met kleertjes van Doedels!

Waarom kom je naar Doedels?

Een van de redenen om naar deze winkel te komen, is de goede klantvriendelijkheid! Elena staat altijd vrolijk in de winkel om je de mooiste dingen te laten zien. Elena weet ook precies waar de klant van houdt, zo kom je nooit met lege handen de winkel uit. Ook fijn is, dat als je even rustig zelf wilt kijken, zij je dat ook rustig laat doen. Bij sommige winkels wordt er meteen om je nek gehangen maar dit is bij Doedels nooit het geval. Prima als je ook alleen even komt kijken wat er allemaal hangt. Een andere reden is de kwaliteit van de kleding. De oudste draagt op dit moment nog wel eens de kleding van vorig jaar. De kwaliteit is nog net zo mooi gebleven als dat we het kochten. Omdat het relatief duurdere kleding is door de merkjes, is het fijn en leuk dat Elena ook aan (win)acties en uitverkoop doet via instagram en facebook.

Met welke 3 woorden zou jij Doedels omschrijven?

1: klant (en kind) vriendelijk, denkt graag met de klant mee en geeft goed advies. Altijd plezier met winkel! Ook in Corona tijd wist Doedels ons goed op de hoogte te houden met goede filmpjes in de winkel

2: goede prijs / kwaliteitsverhouding, kleertjes blijven mooi ook na 10 keer wassen. Geen gaatjes, en geen dofheid zoals ik met andere kleding wel eens heb gehad

3: Veel afwisseling in keuze van kleding en artikelen

Welke andere lokale winkels raad jij aan?

De Hema, Kruidvat, Pims Olifant, Studio Jill en de Zoete Verleiding

Wat is jouw favoriete lokale plekje?

Dat is zonder twijfel Doedels!! Probeer heel vaak een reden of smoes:P te bedenken om Doedels even in te gaan. We shoppen daar altijd met veel plezier en komen altijd met iets leuks thuis!!

Elena, je bent voor ons een topper met veel te leuke kleding en spulletjes! Super hoe je ons op de hoogte hebt weten te houden in deze lastige tijd! We zullen nog jaren bij je de deur plat lopen.