Onze meiden het team van Doedels

Doedels draait op teamwerk. Elena is zelf elke dag in de winkel te vinden. Dagelijks staan ook andere meiden in de winkel voor je klaar. Hier stellen zij zichzelf graag aan je voor!

Elena

Misschien cliché, maar Doedels is mijn absolute passie. Hier ben ik voor geboren. Alles uit mijn verleden komt samen in het hier en nu. Het werken met kinderen, de verbinding tussen ouder en kind zien, het verkopen. Mijn werk is verkopen, maar eigenlijk werk ik de hele dag om kinderen en ouders blij te maken. Als dat lukt zonder iets te verkopen, voel ik toch voldoening. Dan denk ik: die komen de volgende keer weer bij Doedels terug. Ik wil mensen geven wat ze nodig hebben en dan nog nét dat beetje extra. Om dat nu elke dag te kunnen doen op mijn eigen manier is een droom die uitgekomen is.

Het werk gaat altijd door. In de winkel, maar ook daarbuiten. In de avonden ben ik druk met administratie, social-media of bedenken van nieuwe acties en events. Toch voelt het niet druk, het is gewoon wat ik het allerliefste doe. Wel met het juiste team, de andere meiden die helemaal bij Doedels passen. Ons advies is altijd eerlijk. Dat maakt ons soms wel bijzondere verkoopsters, omdat we dan gerust ook klanten adviseren iets níet te kopen. Het zorgt er wel voor dat ons werk blijvend energie geeft, juist door zo eerlijk te zijn.

Robin

Zolang als ik me kan herinneren ben ik fan van Doedels. Ik kwam voorheen regelmatig vanuit De Bilt naar Soest om bij Doedels outfits te scoren voor mijn eigen twee meiden. Een jaar geleden viel alles op z’n plek. Ik zag een oproep voorbijkomen dat Doedels een medewerker zocht. Mijn hart maakte een sprongetje, dit was mijn kans! Het leek me al zo lang zo leuk om te doen.

Toen ik bij de winkel aankwam en kennismaakte met Elena wist ik gelijk dat ik op de goede plek zat. Gelukkig dacht Elena er net zo over. Doedels is een plek voor iedereen, de plek waar ik het naar mijn zin heb en we het zo gezellig hebben met de meiden. Alle kindjes die elke dag langskomen zorgen voor een fijne sfeer en energie. Het is genieten om ze blij en tevreden de deur uit te zien gaan. Ik ben erg blij om deel uit te maken van het Doedels team, er is ruimte voor eigen inbreng, een grap en een grol, maar ook een plek waar ik écht mezelf kan zijn en kan blijven leren.

Stéphanie

Ik ben dol op Doedels! Regelmatig shop ik in de winkel voor mijn eigen kinderen. Op mijne vrije dag hop ik vaak nog even gezellig langs om te shoppen of te kletsen.

We werken bij Doedels allemaal graag met kinderen. Kinderen zijn goudeerlijk. Soms is het uitdagend om een goede outfit te vinden, die ook bij de ouders in de smaak valt. Als dat lukt, dan kan mijn dag niet meer stuk. Kinderen zien stralen in outfits die zij zelf uitkozen - met een klein beetje hulp van ons - maakt mij blij! Omdat de collectie bij Doedels veel wisselt, hebben we ook veel klanten die regelmatig terugkomen. Zo bouw je echt een band op met de ouders en de kinderen. We hebben ook een fijne en gezellige sfeer in ons team, we hebben het echt leuk met elkaar. Ik denk dat onze klanten dat ook voelen als ze bij ons komen winkelen.

Daisy

Doedels voelt voor mij bijna als thuis. Het is een heerlijke winkel met fijne collega’s. Ook in mijn vrije tijd fiets ik geregeld langs voor een kopje koffie en een gezellig praatje. De deur staat altijd open.

Naast mijn werk bij Doedels werk ik ook als kinderkapster. Het werken met kinderen vind ik het allerleukste om te doen. Kinderen zijn (bijna) altijd blij en eerlijk. Op een dag vroeg Elena of ik het leuk vond om bij Doedels te komen werken. Ik hoefde daar niet over na te denken en zei meteen ja. Het is dé kinderkledingwinkel van Soest en omstreken.

Net als Elena vind ik het heel belangrijk dat klanten blij de deur uit gaan. Klanten zijn niet verplicht om iets te kopen. Dat merk je bij Doedels echt. Daardoor is de sfeer ontspannen en komen klanten ook geregeld alleen even langs wippen om te kijken. Alleen maar leuk! Soms zien ze ineens toch nét dat ene leuke shirtje of broek of een kraamcadeautje voor een baby’tje. Mensen zijn vaak verbaasd hoeveel leuks we in de winkel hebben. Er komen ook steeds nieuwe items bij, daardoor blijft het leuk!

Bezoek onze winkel in Soest Zuid

Bekijk onze locatie op Google Maps Kaart van de omgeving van de winkel